betalingsmiddel:
$
EUR (€)
RUB (₽)
DKK (Dkk)
SEK (Sek)
NOK (Nok)
JPY (¥)
CHF (₣)
GBP (£)
USD ($)
AUD (A$)
PLN (zł)
ILS (₪)
UAH (₴)
BYN (Br)
KZT (₸)
CAD (C$)
Vis mere
Område:
Ikke specificeret
USA
Ukraine
Rusland
Israel
Europa
Spanien
Hviderusland
Kasakhstan
Italien
Danmark
Sverige
Norge
Tyskland
Schweiz
Frankrig
Finland
Holland
Japan
Storbritanien
Australien
Canada
Polen
Malta
Ikke specificeret
Vis mere
service

Sikker serverabonnement

Hvert sekund vises 3,8 millioner Google-søgninger i verden, der sendes 188 millioner e-mails, produkter og tjenester til en værdi af mere end $ 100.000 købes! Hvis du ikke har tid til at opdatere oplysninger og overvåge serverens ydeevne, mister du klienter og penge i samme sekund! Omfattende vedligeholdelse af websteder garanterer stabiliteten på Internettet.

Sådan fungerer siteabonnementstjenester

Når du vælger et Safe Server-abonnement fra DIGIANTS, får du månedlig vedligeholdelse af webserveren, hvis tjenester udføres selv i weekenden! Vores specialister installerer bots på dit projekt, der overvåger serverens ydeevne. Omkostningerne ved vedligeholdelse af webstedet pr. Måned inkluderer konstant kontakt med tekniske specialister, kontrol over den komplette løsning af problemet og gendannelse af projektets arbejdskapacitet.

Vedligeholdelse af websteder inkluderer:

• Valg af servertarif;
    Overførsel til en anden server;
    Køb af yderligere kapacitet til en server;
    Overvågning og afhjælpning af kritiske fejl;
    Kommunikation med serverens tekniske support;
    Løftelse af serveren, hvis den går ned;
    Styring af versioner af serveren /datalagring;
    Gendannelse af en tidligere version af projektet og kontrollere logfiler.

Med en sådan mængde arbejde for at vedligeholde webstedet er prisen pr. måned berettiget og rentabel! Ved at vælge DIGIANTS Safe Server-webstedsvedligeholdelsestjenester oplever du ikke længere datatab. Selv i weekenden svarer vores specialister inden for 3 timer i dagtimerne, fordi høj kvalitet og rettidig vedligeholdelse af webstedet, onlinebutik, applikation er vores prioritet.
Bemærk, at denne abonnementstjeneste på hjemmesiden ikke inkluderer teknisk ressource eller designredigeringer samt sidelayout.

Hvorfor vælger flere mennesker Safe Server-abonnement?

Det er billigere på en omkostning, end at ansætte en person i personalet til løn;
Du har en personlig assistent, der ud over at løse ansvaret for ressourcens arbejde rådgiver gratis om nye emner;
Hurtig reaktion på eventuelle problemer og deres hurtige eliminering
Arbejde med websteder, applikationer, software af enhver kompleksitet.

Webstedsvedligeholdelse: omkostninger og muligheder

Vi tilbyder to priser for vedligeholdelse af webstedet. Forskellen er i hvilket format af den ressource, vi tager i arbejde. Således tilbydes kunderne to takster. Hvis du har en applikation, webapplikation, portal, nyhedsressource eller software, så er Safe Server (APP) noget for dig. Hvis du har vedligeholdelse af websteder, vil prisen pr. Måned være forskellig - du skal vælge taksten på Safe Server (SITE).

Begge takster giver dig mulighed for at være vært for projektet, overføre, binde domæne-mail, overvåge serverens ydeevne, reparation af kritiske fejl ... Du kan være sikker på, at prisen ved at betro vores specialister med vedligeholdelse af webstedet fuldt ud retfærdiggør kvaliteten, og det udførte arbejde overgår dine forventninger.

Bestil en konsultation

Har du spørgsmål om vedligeholdelsestjeneste, priser og muligheder for samarbejde? Vi har allerede travlt med at fortælle dig mere om, hvorfor det er mere rentabelt at overlade den komplekse support fra DIGIANTS-webstedet, både med hensyn til omkostninger og værdi, end at lede efter en ekstra medarbejder til teamet.
Ligesom Det anbefales ikke at selvmedicinere, det er bedre ikke at prøve bugs rette det selv. Og vent på, at det også "går af sig selv". Bedre bestil professionelle tjenester - du sparer tid, penge og nerver.

Find ud af, hvordan du får en rabatwebsite
Efterlad dine oplysninger, og vores operatører vil ringe tilbage til dig for at beregne omkostningerne og blive enige om en rabat specielt til dig