betalingsmiddel:
$
USD ($)
EUR (€)
UAH (₴)
RUB (₽)
DKK (Dkk)
SEK (Sek)
NOK (Nok)
JPY (¥)
CHF (₣)
GBP (£)
AUD (A$)
PLN (zł)
ILS (₪)
BYN (Br)
KZT (₸)
CAD (C$)
Vis mere
Område:
Ikke specificeret
USA
Ukraine
Rusland
Israel
Europa
Spanien
Hviderusland
Kasakhstan
Italien
Danmark
Sverige
Norge
Tyskland
Schweiz
Frankrig
Finland
Holland
Japan
Det Forenede Kongerige
Australien
Canada
Polen
Malta
Ikke specificeret
Letland
Vis mere
service

Sikker serverabonnement

Hvert sekund vises 3,8 millioner Google -søgninger i verden, der sendes 188 millioner e -mails, der købes produkter og tjenester til en værdi af mere end $ 100.000! Hvis du ikke har tid til at opdatere oplysninger og overvåge serverens ydeevne, mister du klienter og penge i samme sekund! Omfattende webstedsvedligeholdelse garanterer Internets stabilitet.

Sådan fungerer webstedsabonnementstjenester

Hvis du vælger et Safe Server -abonnement fra DIGIANTS, får du månedlig vedligeholdelse af sitetserveren, hvis tjenester udføres selv i weekenderne! Vores specialister installerer bots på dit projekt, som overvåger serverens ydeevne. Omkostningerne ved at vedligeholde stedet pr. Måned inkluderer konstant kontakt med tekniske specialister, kontrol over den komplette løsning af problemet og restaurering af projektets arbejdskapacitet.

Vedligeholdelse af websteder inkluderer:

• Valg af servertarif;
    Migration til en anden server;
    Køb af ekstra kapacitet til en server;
    Overvågning og reparation af kritiske fejl;
    Kommunikation med serverens tekniske support;
    Hævning af serveren, hvis den går ned;
    Kontrol af versioner af serveren /datalagringen;
    Gendannelse af en tidligere version af projektet og kontrol af logfiler.

Med en sådan mængde arbejde for at vedligeholde webstedet er prisen pr. måned berettiget og rentabel! Ved at vælge DIGIANTS Safe Server -webstedets vedligeholdelsestjenester står du ikke længere over for tab af data. Selv i weekender svarer vores specialister inden for 3 timer i dagtimerne, fordi høj kvalitet og rettidig vedligeholdelse af webstedet, online butik, applikation er vores prioritet.
Bemærk, at denne abonnementstjeneste på webstedet ikke indeholder tekniske ressourcer eller designredigeringer samt sidelayout.

Hvorfor vælger flere mennesker Safe Server -abonnement?

Det er billigere hos en omkostninger, end at ansætte en person i personalet til en løn;
Du har en personlig assistent, der ud over at løse ansvaret for ressourcens arbejde gratis rådgiver om nye spørgsmål;
Hurtigt svar på eventuelle problemer og deres hurtige fjernelse
Arbejde med websteder, applikationer, software af enhver kompleksitet.

Webstedets vedligeholdelse: omkostninger og muligheder

Vi tilbyder to priser for vedligeholdelse af webstedet. Forskellen er i hvilket format af ressourcen vi tager i arbejde. Således tilbydes kunderne to takster. Hvis du har en applikation, webapplikation, portal, nyhedsressource eller software, så er Safe Server (APP) noget for dig. Hvis du har vedligeholdelse af webstedet, vil prisen pr. Måned være en anden - du skal vælge taksten for sikker server (SITE).

Begge takster giver mulighed for at være vært for projektet, overføre, binde domæne -mail, overvåge serverens ydeevne, rettelse af kritiske fejl ... Du kan være sikker på, at ved at overlade vores specialister til vedligeholdelse af stedet, vil prisen fuldt ud begrunde kvaliteten, og det udførte arbejde vil overstige dine forventninger.

Bestil en konsultation

Har du spørgsmål til vedligeholdelse af webstedet, priser og muligheder for samarbejde? Vi har allerede travlt med at fortælle dig mere om, hvorfor det er mere rentabelt at overlade den komplekse support til DIGIANTS -webstedet, både hvad angår omkostninger og værdi, end at lede efter en ekstra medarbejder til teamet.
Ligesom det anbefales ikke at selvmedicinere, det er bedre ikke at prøve bugs at rette det selv. Og vent på, at det også "går af sig selv". Bedre bestil professionelle tjenester - du sparer tid, penge og nerver.

Find ud af, hvordan du får et rabatwebsted
Efterlad dine oplysninger, og vores operatører ringer tilbage til dig for at beregne prisen og aftale en rabat specielt til dig