Valuutta:
$
EUR (€)
RUB (₽)
DKK (Dkk)
SEK (Sek)
NOK (Nok)
JPY (¥)
CHF (₣)
GBP (£)
USD ($)
AUD (A$)
PLN (zł)
ILS (₪)
UAH (₴)
BYN (Br)
KZT (₸)
CAD (C$)
Näytä lisää
Alue:
Ei määritelty
USA
Ukraina
Venäjä
Israel
Euroopassa
Espanja
Valko-Venäjä
Kazakstan
Italia
Tanska
Ruotsi
Norja
Saksa
Sveitsi
Ranska
Suomi
Alankomaat
Japani
Iso-Britannia
Australia
Kanada
Puola
Malta
Ei määritelty
Näytä lisää
palvelu

Turvallinen palvelintilaus

Joka sekunti ilmestyy maailmassa 3,8 miljoonaa Google-hakua, lähetetään 188 miljoonaa sähköpostia, ostetaan tuotteita ja palveluita yli 100 000 dollarin arvosta! Jos sinulla ei ole aikaa päivittää tietoja ja seurata palvelimen suorituskykyä, menetät asiakkaita ja rahaa samalla sekunnilla! Kattava verkkosivustojen ylläpito takaa Internetin vakauden.

Kuinka sivuston tilauspalvelut toimivat

Valitsemalla DIGIANTS-palvelun Safe Server -tilauksen saat kuukausittaisen ylläpidon sivustopalvelimelle, jonka palveluita suoritetaan jopa viikonloppuisin! Asiantuntijamme asentavat projektiisi robotteja, jotka seuraavat palvelimen suorituskykyä. Työmaan ylläpitokustannukset kuukaudessa sisältävät jatkuvan yhteydenpidon teknisten asiantuntijoiden kanssa, ongelman täydellisen ratkaisun hallinnan ja projektin työkyvyn palauttamisen.

Verkkosivustojen ylläpitoon sisältyy:

• Palvelintariffin valinta;
    Siirtyminen toiselle palvelimelle;
    Lisäkapasiteetin ostaminen palvelimelle;
    Seuranta ja kriittisten virheiden korjaaminen;
    Viestintä palvelimen teknisen tuen kanssa;
    Palvelimen nostaminen, jos se kaatuu;
    Palvelimen /tietovaraston versioiden hallinta;
    Projektin aikaisemman version palauttaminen ja lokien tarkistaminen.

Kun sivuston ylläpitoon tarvitaan niin paljon työtä, kuukausihinta on perusteltu ja kannattava! Valitsemalla DIGIANTS Safe Server -sivuston ylläpitopalvelut et enää menetä tietojen menetystä. Jopa viikonloppuisin asiantuntijamme vastaavat 3 tunnin sisällä päivällä, koska sivuston, verkkokaupan ja sovellusten korkealaatuinen ja oikea-aikainen ylläpito on etusijalla.
Huomaa, että tämä verkkosivuston tilauspalvelu ei sisällä teknisiä resursseja tai suunnittelumuokkaukset sekä sivun asettelu.

Miksi useammat ihmiset valitsevat Safe Server -tilauksen?

Se on halvempaa kustannukset kuin palkata henkilö henkilöstöön palkkana;
Sinulla on henkilökohtainen avustaja, joka sen lisäksi, että selvittää vastuun resurssin työstä, neuvoo ilmaiseksi esiin nousevissa kysymyksissä;
Nopea vastaus mahdolliset ongelmat ja niiden nopea poistaminen;
Työskentely kaikenlaisten sivustojen, sovellusten ja ohjelmistojen kanssa.

Sivuston ylläpito: kustannukset ja ominaisuudet

Tarjoamme kaksi hintaa sivuston ylläpitoon. Ero on siinä, missä muodossa resurssi otamme töihin. Asiakkaille tarjotaan siis kaksi tariffia. Jos sinulla on sovellus, verkkosovellus, portaali, uutisresurssi tai ohjelmisto, Safe Server (APP) on sinulle. Jos sinulla on sivuston ylläpito, kuukausihinta on erilainen - sinun tulisi valita Turvallinen palvelin (SITE) -hinta.

Molemmissa hinnoissa määrätään projektin isännöinnistä, verkkotunnuksen sähköpostin sitomisesta, palvelimen suorituskyvyn valvonnasta, korjataan kriittisiä virheitä ... Voit olla varma, että antamalla asiantuntijoillemme sivuston ylläpito, hinta oikeuttaa laadun täysin ja tehty työ ylittää odotuksesi.

Tilaa konsultointi

Onko sinulla kysyttävää sivuston ylläpitopalvelusta, hinnoista ja yhteistyömahdollisuuksista? Meillä on jo kiire kertoa sinulle enemmän siitä, miksi DIGIANTS-verkkosivuston monimutkaisen tuen antaminen kannattavammaksi sekä kustannusten että arvon kannalta on kuin etsiä uutta työntekijää joukkueeseen.
Aivan kuten ei ole suositeltavaa itsehoitoa, on parempi olla kokeilematta vikoja korjata se itse. Ja odota, että se "ohi itsestään". Tilaa paremmin ammattilaisten palvelut - säästät aikaa, rahaa ja hermoja.

TUTUSTU, MITEN SAATA ALENNETTU VERKKOSIVU
Jätä tietosi ja operaattorimme soittavat sinulle takaisin laskeakseen kustannukset ja sopiakseen alennuksen sinulle