Valuutta:
$
USD ($)
EUR (€)
UAH (₴)
RUB (₽)
DKK (Dkk)
SEK (Sek)
NOK (Nok)
JPY (¥)
CHF (₣)
GBP (£)
AUD (A$)
PLN (zł)
ILS (₪)
BYN (Br)
KZT (₸)
CAD (C$)
Näytä lisää
Alue:
Ei määritelty
Yhdysvallat
Ukraina
Venäjä
Israel
Eurooppa
Espanja
Valko -Venäjä
Kazakstan
Italia
Tanska
Ruotsi
Norja
Saksa
Sveitsi
Ranska
Suomi
Alankomaat
Japani
Yhdistynyt kuningaskunta
Australia
Kanada
Puola
Malta
Ei määritelty
Latvia
Näytä lisää
palvelu

Turvallisen palvelimen tilaus

Maailmassa näkyy joka sekunti 3,8 miljoonaa Google -hakua, 188 miljoonaa sähköpostiviestiä, yli 100 000 dollarin arvoisia tuotteita ja palveluita! Jos sinulla ei ole aikaa päivittää tietoja ja seurata palvelimen suorituskykyä, menetät asiakkaita ja rahaa samassa sekunnissa! Kattava verkkosivujen ylläpito takaa Internetin vakauden.

Miten sivuston tilauspalvelut toimivat

Kun valitset Safe Server -tilauksen DIGIANTSilta, saat kuukausittain ylläpitoa sivustopalvelimelle, jonka palvelut suoritetaan jopa viikonloppuisin! Asiantuntijamme asentavat projektiisi robotteja, jotka seuraavat palvelimen suorituskykyä. Sivuston ylläpitokustannukset kuukaudessa sisältävät jatkuvan yhteyden teknisten asiantuntijoiden kanssa, ongelman täydellisen ratkaisun valvonnan ja projektin työkyvyn palauttamisen.

Verkkosivustojen ylläpito sisältää:

• palvelinmaksun valitsemisen;
    siirtyminen toiselle palvelimelle;
    lisäkapasiteetin ostaminen palvelimelle;
    valvonta ja kriittisten virheiden korjaaminen;
    Viestintä palvelimen teknisen tuen kanssa;
    Palvelimen nostaminen, jos se kaatuu;
    Palvelimen /datamuistin versioiden hallinta;
    Projektin aiemman version palauttaminen ja lokien tarkistaminen.

Kun sivuston ylläpito on näin suuri, kuukausihinta on perusteltu ja kannattava! Valitsemalla DIGIANTS Safe Server -sivuston ylläpitopalvelut et menetä enää tietoja. Asiantuntijamme vastaavat jopa viikonloppuisin 3 tunnin kuluessa päiväsaikaan, koska sivuston, verkkokaupan ja sovellusten laadukas ja oikea-aikainen ylläpito on etusijalla.
Huomaa, että tämä sivuston tilauspalvelu ei sisällä teknistä resurssia tai suunnittelun muokkaukset sekä sivun asettelu.

Miksi useammat ihmiset valitsevat Safe Server -tilauksen?

Se on halvempaa kustannuksella, kuin palkata henkilöstöön palkka;
Sinulla on henkilökohtainen avustaja, joka resurssin työvastuun ratkaisemisen lisäksi neuvoo maksutta uusissa kysymyksissä;
Nopea vastaus mahdolliset ongelmat ja niiden nopea poistaminen;
Työskentely kaikenlaisten sivustojen, sovellusten ja ohjelmistojen kanssa.

Sivuston ylläpito: kustannukset ja ominaisuudet

Tarjoamme sivuston ylläpidosta kaksi hintaa. Ero on siinä, missä muodossa resurssit otamme käyttöön. Näin asiakkaille tarjotaan kaksi tariffia. Jos sinulla on sovellus, verkkosovellus, portaali, uutislähde tai ohjelmisto, Safe Server (APP) on sinua varten. Jos sinulla on sivuston ylläpito, kuukausihinta on erilainen - sinun on valittava SITE (Safe Server) -hinta.

Molemmat tariffit sisältävät projektin isännöinnin, verkkotunnuksen postin siirtämisen, sitomisen, palvelimen suorituskyvyn seurannan, kriittisten virheiden korjaaminen ... Voit olla varma, että antamalla asiantuntijoillemme sivuston ylläpito, hinta oikeuttaa täysin laadun ja tehty työ ylittää odotuksesi.

Tilaa konsultaatio

Onko sinulla kysyttävää sivuston ylläpitopalvelusta, hinnoista ja yhteistyömahdollisuuksista? Meillä on jo kiire kertoa sinulle lisää siitä, miksi on kannattavampaa uskoa DIGIANTS -verkkosivuston monimutkainen tuki sekä kustannusten että arvon kannalta kuin etsiä lisää työntekijää tiimille.
Aivan kuten itsehoitoa ei suositella, on parempi olla yrittämättä korjata vikoja itse. Ja odota, että se "menee itsestään". Tilaa ammattilaisten palvelut paremmin - säästät aikaa, rahaa ja hermoja.

LISÄÄ, kuinka saat alennushintaisen verkkosivuston
Jätä tietosi, ja operaattorimme soittavat sinulle takaisin laskeaksesi hinnan ja sopiaksesi alennuksesta erityisesti sinulle