Valuta:
$
EUR (€)
RUB (₽)
DKK (Dkk)
SEK (Sek)
NOK (Nok)
JPY (¥)
CHF (₣)
GBP (£)
USD ($)
AUD (A$)
PLN (zł)
ILS (₪)
UAH (₴)
BYN (Br)
KZT (₸)
CAD (C$)
Visa mer
Område:
Ej angivet
USA
Ukraina
Ryssland
Israel
Europa
Spanien
Vitryssland
Kazakstan
Italien
Danmark
Sverige
Norge
Tyskland
Schweiz
Frankrike
Finland
Nederländerna
Japan
Storbritannien
Australien
Kanada
Polen
Malta
Ej angivet
Visa mer
service

Säker serverprenumeration

Varje sekund visas 3,8 miljoner Google-sökningar i världen, 188 miljoner e-postmeddelanden skickas, produkter och tjänster till ett värde över 100 000 dollar köps! Om du inte har tid att uppdatera information och övervaka serverns prestanda förlorar du klienter och pengar på samma sekund! Omfattande webbplatsunderhåll garanterar stabiliteten på Internet.

Hur webbplatsabonnemangstjänster fungerar

Om du väljer en Safe Server-prenumeration från DIGIANTS får du månatligt underhåll av platsservern, vars tjänster utförs även på helgerna! Våra specialister installerar bots i ditt projekt som övervakar serverns prestanda. Kostnaden för underhåll av webbplatsen per månad inkluderar ständig kontakt med tekniska specialister, kontroll över den fullständiga lösningen på problemet och återställande av projektets arbetsförmåga.

Underhåll av webbplatser inkluderar:

• Välja servertaxa;
    Migrering till en annan server;
    Köp ytterligare kapacitet för en server;
    Övervakning och åtgärda kritiska fel.
    Kommunikation med serverns tekniska support;
    Att höja servern om den kraschar;
    Kontrollera versioner av servern /datalagring;
    Återställa en tidigare version av projektet och kontrollera loggarna.

Med en sådan mängd arbete för att underhålla webbplatsen är priset per månad motiverat och lönsamt! Genom att välja underhållstjänster för DIGIANTS Safe Server-webbplatser möter du inte längre dataförlust. Även på helger svarar våra specialister inom 3 timmar under dagtid, eftersom högkvalitativt och snabbt underhåll av webbplatsen, webbutiken, applikationen är vår prioritet.
Observera att denna prenumerationstjänst på webbplatsen inte innehåller teknisk resurs eller designredigeringar samt sidlayout.

Varför väljer fler människor Safe Server-prenumeration?

Det är billigare till en kostnad, än att anställa en person i personalen mot lön.
Du har en personlig assistent som, förutom att lösa ansvaret för resursens arbete, ger råd gratis i nya frågor;
Snabbt svar på eventuella problem och deras snabba eliminering;
Arbeta med webbplatser, applikationer, programvara av alla komplexiteter.

Webbplatsunderhåll: kostnad och funktioner

Vi erbjuder två priser för webbplatsunderhåll. Skillnaden ligger i vilket format på resursen vi tar i arbete. Således erbjuds kunderna två tariffer. Om du har en applikation, webbapplikation, portal, nyhetsresurs eller programvara är Safe Server (APP) något för dig. Om du har webbplatsunderhåll kommer priset per månad att vara annorlunda - du bör välja tariffen Safe Server (SITE).

Båda tarifferna tillhandahåller värd för projektet, överföring, bindande domänpost, övervakning av serverns prestanda, fixar kritiska fel ... Du kan vara säker på att priset kommer att motivera kvaliteten fullt ut genom att anförtro våra specialister med underhåll av webbplatsen, och det utförda arbetet kommer att överträffa dina förväntningar.

Beställ en konsultation

Har du några frågor om webbplatsens underhållstjänst, priser och alternativ för samarbete? Vi har redan bråttom att berätta mer om varför det är mer lönsamt att anförtro det komplicerade stödet från DIGIANTS webbplats, både när det gäller kostnad och värde, än att leta efter en extra anställd för teamet.
Precis som det rekommenderas inte att självmedicinera, det är bättre att inte försöka buggar fixa det själv. Och vänta på att det ska "passera av sig själv" också. Bättre beställning av professionella tjänster - du sparar tid, pengar och nerver.

HITTA HUR DU FÅR EN RABATTAD WEBBPLATS
Lämna dina uppgifter så kommer våra operatörer att ringa tillbaka för att beräkna kostnaden och komma överens om en rabatt speciellt för dig